Великият бунт (Симона-Алекс Михалева) | Международен филологически форум
philol.forum@uni-sofia.bgСп. "Филологически форум" - хуманитарно списание за млади изследователи на Факултета по славянски филологии е вече в Scholar One!

Великият бунт (Симона-Алекс Михалева)

Posted in: Творческа библиотека том 3 Started by

Великият бунт (Симона-Алекс Михалева)

Пламъкът на революцията пронизваше сърцата на младите финки. Тази клетка бе техен дом твърде дълго. Време е да изскочат между решетките, да подпалят дома на безкрилите и да разпилеят просо по цялата земя. Нека тази детска площадка тлее в шлюпките от вечерята им! Нека целият блок разбере, че… финките са се сгушили в ъгъла на клетката и днес ще пият по-малко вода в знак на… Великия бунт на пернатите!


Симона-Алекс е продуцент, редактор, писател – повече във въображението си, отколкото през по-голямата част от фактическото си време. През деня работи в продуцентска филмова компания, в почивките редактира текстове, през уикендите пише дисертация, а в останалото време танцува суинг, кара сноуборд (когато има сняг), плува (когато има море), свири на укулеле и пиано, рисува, чете и похапва. Писането оставя за всеки момент, в който успее да се настани вдъхновението.

e-mail: sunny_alex@abv.bg